Dorpsraad
 Nieuwkerken-Waas
  

Privacy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u deelneemt aan activiteiten van de Dorpsraad Nieuwkerken-Waas en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een aanwezigheidslijst tijdens een activiteit van de Dorpsraad Nieuwkerken-Waas verstrekt. Dorpsraad Nieuwkerken-Waas kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres

WAAROM Dorpsraad Nieuwkerken-Waas GEGEVENS NODIG HEEFT
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

HOE LANG Dorpsraad Nieuwkerken-Waas GEGEVENS BEWAART
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Dorpsraad Nieuwkerken-Waas worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dorpsraad Nieuwkerken-Waas gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Dorpsraad Nieuwkerken-Waas bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Dorpsraad Nieuwkerken-Waas te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Dorpsraad Nieuwkerken-Waas heeft hier geen invloed op.
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas heeft Google geen toestemming gegeven om via Dorpsraad Nieuwkerken-Waas verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar privacy@nieuwkerken-waas.be. Dorpsraad Nieuwkerken-Waas zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Dorpsraad Nieuwkerken-Waas neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dorpsraad Nieuwkerken-Waas verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dorpsraad Nieuwkerken-Waas op via webmaster@nieuwkerken-waas.be. www.nieuwkerken-waas.be is een website van Dorpsraad Nieuwkerken-Waas . Dorpsraad Nieuwkerken-Waas is als volgt te bereiken:
Postadres: Poelstraat 3, 9100 Nieuwkerken-Waas
Telefoon: 03 776 59 13
E-mailadres: privacy@nieuwkerken-waas.be